πολιτιστικο κεντρο ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Αίθουσα εκδηλώσεων – Φουαγιέ

Το πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου διαθέτει ένα ευρύχωρο φουαγιέ με γκαρνταρόμπα και πρόσβαση στους υπόλοιπους χώρους.Η αίθουσα εκδηλώσεων , χωρητικότητας 250 ατόμων, διαθέτει μια μικρή σκηνή, ένα πιάνο κοντσέρτου καθώς και γκαρνταρόμπα για τους καλλιτέχνες. Επίσης προσφέρεται και μια μεταφραστική καμπίνα για πολύγλωσσες εκδηλώσεις. Η αίθουσα έχει πρόσβαση στον κήπο και στην αυλή.

Μπαρ – Εστιατόριο – Κουζίνα

Από το φουαγιέ περνάμε στο εστιατόριο- μπαρ, στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν 60 άτομα. Η κουζίνα τηρεί επαγγελματικές προδιαγραφές.

Γραφεία – Αίθουσες σεμιναρίων

Στον 1 όροφο βρίσκεται το γραφείο του συλλόγου με 4 χώρους.Δίπλα του υπάρχει μια αίθουσα σύσκεψης και 2 αίθουσες σεμιναρίων χωρητικότητας περίπου 15 ατόμων έκαστη.Μια ακόμη αίθουσα 80τ.μ. βρίσκεται στο ρετιρέ της πολυκατοικίας που συνορεύει με το κτίριο του συλλόγου.

Αυλή με κήπο

Το πολιτιστικό κέντρο και η πολυκατοικία διαθέτουν μια ευρύχωρη αυλή με κήπο, για μεγάλες εκδηλώσεις και οικογενειακές εορτές.Τo γλυπτό “Novemberwald”είναι δημιούργημα της βραβευμένης καλλιτέχνιδας Κας. Meier- Denninghof.

Διαμερίσματα

Δίπλα από το πολιτιστικό κέντρο, ο σύλλογος διαθέτει ένα κτίριο με 19 διαμερίσματα.

Υπόγειο με γκαράζ και καμαρίνια

Κάτω από την συνολική επιφάνεια του κτιρίου του Συλλόγου, βρίσκεται το υπόγειο με τις αποθήκες των διαμερισμάτων, καμαρίνια, τουαλέτες και 35 θέσεις παρκινγκ.

© Copyright Ελληνογερμανικός Σύλλογος "Φιλαδέλφεια"